The Witcher 3'ün Genişleme Paketi Oyuna Yeni Ekipmanlar da Ekleyecek

11.09.2015 00:23 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi ve ilk videosu paylaşılan The Witcher 3: Wild Hunt'ın ilk genişleme paketi Heart of Stone sadece görevlerle birlikte gelmiyor. DLC'nin karakterimiz için yeni ekipmanlar getireceği de onaylandı.
 
     Bir oyuncunun sorusuna cevap veren CD Projekt'ten Marcin Momot, Heart of Stone ile birlikte Geralt için yeni ekipmanların da geleceğini ve bu konu hakkındaki detayların önümüzdeki günlerde paylaşılacağını onayladı.

     Ayrıca Heart of Stone ile birlikte gelecek yeni başarımlar da Steam'deki yerini aldı. Ancak ne yazık ki DLC çıkmadan bunları kazanmanız mümkün değil. 13 Ekim'de çıkacak olan genişleme paketinin ilk videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler