The Witcher 3'ün Yeni Güncellemesi 600'den Fazla Değişiklik Sunuyor

08.10.2015 16:03 Samet Konuksal


    Genelde tek kişilik oyunlarda çok fazla güncelleme görmeyiz. Evet gelir ama birkaç düzenleme yapar, gider. Ancak CD Projekt, The Witcher 3'ün çıkışından beri yoğun çalışmasını sürdürüyor. Firmanın yayınlayacağı 1.10 güncellemesi de bunlardan biri.
 
    Belirtilenlere göre The Witcher 3'ün önümüzdeki günlerde çıkması beklenen 1.10 güncellemesi toplamda 600'den fazla değişikliği oyuna sunuyor. Bunların arasında görev düzenlemeleri, oyundaki performans yükseltmeleri, yeni inventory yönetim sistemi ve de oyuncular tarafından istenen yeni romantizm seçenekleri yerini alıyor. 
 
    Oyuna gelecek olan düzenlemelerle ilgili yayınlanan notlara buradan ulaşabilirsiniz. Her ne kadar linkte 13 sayfalık PDF dosyası olsa da bu dosyanın oyuna gelecek bütün değişiklikleri içermediğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 8 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 19 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler