The Witcher 3'ün Yeni Nesil Konsol Sürümü Ertelendi

13.04.2022 20:51 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini ertelediğini duyurdu. Yeni nesil sürümlerin daha önce 2022'nin 2. çeyreğinde yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak bu erteleme ile beraber yeni bir tarih verilmedi.
 
CD Projekt RED erteleme hakkında yaptığı açıklamada şunları bildirdi: “The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümünü şirket içi geliştirme ekibimizin yürütmesine karar verdik. Şu anda kalan kısmı ve yapılacak işi değerlendiriyoruz. Bu nedenle 2022'nin 2. çeyreği tarihini bir sonraki duyuruya kadar erteliyoruz. Sizi mümkün olan en kısa sürede tekrardan bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” 
 
The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümünün idaresi Sabre Interactive'in elindeydi. Bu sürüm şu anda CD Projekt tarafından devralındı ve bu hamlenin ardından erteleme haberi resmi Twitter hesabı aracılığıyla duyuruldu. 
 
 
 
The Witcher 3: Wild Hunt  Complete Edition'da ana oyun, Hearts of Stone ve Blood and Wine genişletme paketleri bulunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler