The Witcher Son Dilek Kitabının Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

26.01.2017 20:44 Gazali Çetinkaya

   Yaklaşık iki ay önce The Witcher serisinin ilk kitabı The Witcher Last Wish'in (Son Dilek) Türkçe olarak geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Pegasus Yayınları kitabın çıkış tarihini ve fiyatını açıkladı.
 
   Pegasus Yayınları'nın facebook hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre de The Witcher Last Wish (Son Dilek) 2 Şubat tarihinde çıkış yapacak ve kitabın şu anki fiyatı da indirimli olarak 29,75 TL. Buradan satın alabilirsiniz. 
 
Özgün Adı: Ostatnie Zyczenie
Çeviri: Regaip Minareci (Almanca)
Tür/Kategori: Fantastik Roman
Sayfa: 400
 
"Rivyalı Geralt bir Witcher’dır. Henüz küçük bir çocukken seçilmiş, eğitilmiş, büyülerle donatılmış ve mutasyon geçirmiş bir canavar avcısı. Acımasız, tekinsiz, karanlık ve canavarlarla dolu bir dünyada yaşar.
Onun dünyasında peri masalları hiç de saf değildir. Pamuk Prenses bir haydut çetesinin başındadır. Güzel ve Çirkin’deki roller çok farklıdır. Üç dilek hakkı sunan cinlerle karşılaşmak bile istemezsiniz.
Masumların savunucusu Geralt, kızları canavara dönüşmüş ensest krallarla, intikam hırsıyla yanan cinlerle, âşık vampirlerle ve daha nicesiyle karşılaşıyor. Hepsi çok tehlikeli ve hiçbiri göründüğü gibi değil."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 122 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler