Thierry Henry, NBA 2K17'de Oynanabilir Olacak

09.09.2016 13:28 Gazali Çetinkaya

  
 
   Arsenal'da yaptığı güzel işler ve 2010 Dünya Kupası elemelerinde topu elle düzeltip arkadaşına asist yapması ile hafızalara kazınan Fransız eski futbolcu Thierry Henry, NBA 2K17'de oynanabilir olacak.
 
    NBA 2K17'deki Blacktop modunda oynanabilir olacak Thierry Henry ile 1v1 veya 5v5 maçlarda efsaneleşmiş diğer NBA oyuncularına karşı mücadele verebileceğiz. 
 
   Thierry Henry, NBA 2K17'de oynanabilir olacağı adına yaptığı açıklamada "Çocukluğumdan beri basketbol ve NBA hayranıyım. NBA 2K17'de şimdiye kadar oynanabilir ilk futbolcu olacağımdan dolayı onur duyuyorum." dedi.
 

 
   Bu arada NBA 2K17 Prelude, bugün itibarıyla ücretsiz olarak PS4 ve Xbox One için çıkış yaptı. Nispeten demo olarak adlandırabileceğimiz Prelude'u indirmek için platformunuz üzerinden NBA 2K17 adını aratmanız gerekmektedir.
 
    Legend Edition ve Legend Edition Gold kapağında efsanevi oyuncu Kobe Bryant'ın bulunacağı ve standart kapakta ise Indiana Pacers'ın small forward pozisyonundaki yıldız oyuncusu Paul George'un bulunacağı NBA 2K17, 20 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, ve PC.
 

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 40 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler