Thor: Love and Thunder'ın Çekimleri Ocak 2021'de Başlayacak

14.10.2020 13:14 Özgür Eroğlu

 
Marvel'ın hem çizgi romanlarında hem de sinema dünyasında önemli bir yeri olan Thor karakterine ait dördüncü film yani Thor: Love and Thunder'ın çekimlere başlama tarihi açıklandı. 
 
The Hollywood Reporter ne yazık ki başka ayrıntı paylaşmadan filmin çekimlerinin Ocak 2021'de başlayacağını açıkladı. Filmin başrollerinden Natalie Portman ise geçtiğimiz hafta, film için vücut geliştirmeye başladığını açıklamıştı.
 
Filmin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak ve Chris Hemsworth dışında oyuncu kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson bulunuyor. Filmin son vizyon tarihi ise 11 Şubat 2022. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler