Tomb Raider 2'nin Hayran Yapımı Remake'ine Fotoğraf Modu ve İyileştirmeler Eklendi

08.02.2021 09:39 Gazali Çetinkaya

 
Tomb Raider: The Dagger of Xian, Tomb Raider 2'nin hayranlar tarafından Unreal Engine 4 ile yapılan remake'i. Oynanabilir demosu mevcut ve bu demo kısa bir süre önce güncellendi.
 
Fotoğraf modu, yeni su simülasyonu, hacimsel ışıklandırma, ödüller menüsünde Lara için yeni alternatif kıyafet ve yeni karakter modelleri ve tırmanılabilir çıkıntıları beyaz çizgilerle gösterme seçeneği ekliyor. Bu seçenekler grafik ayarlarından ve oyun içi menüden isteğe bağlı olarak açılıp kapatılabilir.
 
Tomb Raider: The Dagger of Xian, tam oyunun sadece bir dilimi. Üzerinde çalışan modcu Nicobass ve yardım eden diğer hayranlar bir sonraki güncelleme ile Croft malikanesini oynanabilir bölge olarak eklemeyi planlıyor.
 
1.2 demo sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Crystal Dynamics, projenin kâr amacı gütmediği sürece sorun olmayacağını belirtti.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler