Tomb Raider Yeni Nesilde PC'den Daha İyi

18.12.2013 09:46 Alkan Adakaner


     Yeni nesil konsollar Xbox One ve Playstation 4 için Tomb Raider: Definitive Edition'ı hazırlayan Crystal Dynamics bu oyunun yapımına 2012 yılında, diğer sürümlerin tamamlanmasının hemen ardından başladığını açıkladı. Geliştiriciler oyunun yeni nesil sürümüne özel önem gösteriyorlar.
 
     Açıklamalara göre oyunun yeni nesil sürümü en iyi grafikli sürüm olacak. PC'deki TressFX ve yüksek çözünürlük desteğinin yanı sıra yeni nesil sürümde fazladan parçacık sistemi, yeni ışıklandırma sistemi, geliştirilmiş gölgelendirme, duvarlardaki ayrıntılar ve bitki örtüsünün daha gerçekçi olması gibi arttırılmış grafiksel detaylar olacak.
 
    Bunların yanında fiziklerde de gelişmeler sağlanmış. Ağaçların ve yaprakların rüzgarda sallanması daha gerçekçi olacakmış. Eğer oyunu daha iyi grafiklerle oynamak istiyorsanız veya henüz oynamadıysanız DLC'leri de kapsayacak olan yeni nesil Tomb Raider: Definitive Edition'ı listenize alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 6 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 10 Dk önce Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 22 Dk önce MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler