Tomb Raider'dan Yeni Konsept Tasarımları

Bu tür mekanlarda da cirit atmamız gerekecek.
12.01.2011 13:35 Ersin Kılıç


     Tomb Raider serisi bildiğiniz gibi yeni oyunu ile yepyeni bir başlangıç yapacak. En sevilen karakterlerden biri olan lara Croft'u da daha genç ve daha farklı bir şekidle göreceğiz. İşte baştan sona yenilenen oyun için bugün yeni konsept tasarımları yayınlandı.
 
     Lara'nın bir fırtına sonucu adada mahsur kalacağı ve hayatta kalma mücadelesi vereceği yeni oyunun bu görsellerinde dikkat çeken bir çok nokta bulunuyor. Örneğin Lara'yı tepe üstü bağlanmış bir şekilde görüyoruz. Daha önce bu ekran görüntüsünün bir benzeri daha yayınlanmıştı.
 
     Yayınlanan konsept tasarımında ise geniş bir mağarada örümcek ağları ile asılı olan cesetleri görüyoruz. Ayrıca Lara'nın ok ve yayı dışındaki en büyük yardımcısı buz baltasına da bu yeni görüntülerde dikkat çekilmiş. Yayınlanan bu dört yeni görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler