Torchlight 1 Milyondan Fazla Sattı

Torchlight türünün başarılı oyunları arasına girdi
06.07.2011 23:24 Alkan Adakaner


      Öncelikle PC için piyasaya çıkan daha sonra da Xbox Live Arcade'de oyunculara sunulan Torchlight satış rakamları ile geliştiricisini mutlu ediyor. Oyun bugüne kadar bütün platformlarda 1 milyondan fazla satmayı başardı.
 
     1 milyonluk rakama XBLA Deal of the Week ve Steam'in 4 Temmuz indirimleri sonucunda ulaşıldı. Oyun ilk 6 ayda 500.000'den fazla satmayı başarmıştı. Bu arada Torchlight'ın Mac sürümünün de bulunduğunu belirtelim.

    Runic Games başkanı Travis Baldree de bu duyuruyu hayranlarına yaparken heyecanlı olduklarını, çünkü her gün 1 milyon adet satan oyun yapmadıklarını söyledi. Geliştirici firma bu durumda olduğu için oyunculara minnettarmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler