Total War: Attila'nın İlk İncelemeleri Yayınlandı

12.02.2015 16:37 Samet Konuksal


    Adından da belli olduğu üzere Hun İmparatorluğu'nun Attila dönemini konu alan Total War: Attila, önümüzdeki hafta içerisinde çıkacak. Rome II'nin elementleri üzerine yapılan, ancak farklı bir temayı işleyen Total War: Attila'nın ilk incelemeleri yayınlandı.
 
    Notlara şöyle bir baktığımızda olumlu sonuçları görüyoruz. Ancak yine de listede 6.5 gibi puan da göze çarpmıyor değil. İncelemelerde oyunun yeni senaryo mekanikleri ve yapay zeka gibi unsurlar beğenilmiş. Yapılan incelemelerin birinde Polygon, Total War: Attila'nın en kolay oyun modunda bile zorlayıcı bir yapıda olduğunu belirtmiş.
 
    Oyuna en düşük notu veren Destructoid'in incelemesinde yenilik katacak anlamda fazla sayıda ünitenin eklenmediği, diplomasi ve ticaret anlamında yapay zekanın yetersiz olduğu, bekleme sürelerinin uzun olduğu ve bazı performans sorunlarının yaşandığı belirtilmiş. 
 
Oyunun ilk notları şöyle,
 
PC Gamer - 83/100
IGN - 8.1
Digital Spy - 4/5
Polygon - 8
Destructoid - 6.5
Gamespot - 7

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Attila Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler