Touhou Luna Nights Erken Erişimden Çıktı

27.02.2019 00:04 Gazali Çetinkaya

 
Team Ladybug tarafından geliştirilmiş olan iki boyutlu araştırma aksiyon Metroidvania oyunu Touhou Luna Nights bugün itibarıyla erken erişim sürecinden çıktı. Oyun şu anda Steam'de %20 indirimle 22,40 TL fiyattan satılıyor.

Oyunun erken erişimden çıkmasıyla birlikte versiyon 1.0 güncellemesi de yayınlandı. Güncelleme oyuna dördüncü ve beşinci aşamaları, “Screw Knife” ve “Shield Dagger” silahlarını ve kontrol ettiğimiz karakter Sakuya'nın zamanı kontrol edebilme yeteneğini genişleten “Yellow Aura” adlı bir yetenek ekliyor. Güncelleme ayrıca iki yeni boss Remilia ve onun kız kardeşi Frandre'ı da oyuna ekliyor.

Oyunun geliştirilmesi henüz tamamlanmadı. Bu ilkbaharda “Boss Rush Modu”, ekstra aşamalar ve daha fazlası oyuna eklenecek. İlkbahar güncellemesi hakkındaki detaylar ilerleyen haftalarda açıklanacak.

Dördüncü ve beşinci aşamalar için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler