Tropico Yapımcısı Yeni Bir Aksiyon RPG Oyunu Duyurdu: Victor Vran

07.02.2015 01:40 Ömür Gencer


      Pek çok oyuncunun Tropico serisiyle tanıdığı başarılı geliştirici Haemimont Games, yeni bir oyun duyurusuyla karşımıza çıktı. Victor Vran adını alacak bu yapım belirtilene göre Diablo tarzına benzeyen bir RPG oyunu olacak.
 
      Haemimont, yaptığı açıklamada amaçlarının oyuna pek çok eşya ve savaş dinamiğini büyük ölçüde değiştirecek özel hareketler ekleyerek bu oyun türünü değiştirmek olduğunu belirtiyor. Bunun yanında oyunda bulunacak zıplama mekaniğinin de Victor Vran'ı diğer aksiyon RPG oyunlarından kendini ayıracağını söyleniyor. Yapımda co-op modunun da bulunacağını belirtelim.
 
      Şimdilik PC'ye özel olarak geliştirilen Victor Vran'ı ilerleyen dönemlerde başka platformlara da görebiliriz. Oyun bu yaz Steam Erken Erişim'deki yerini alacak. Oyun için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Victor Vran Platformlar: PC Geliştirici: Haemimont Dağıtıcısı: EuroVideo Medien Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler