Tropico Yapımcısının Yeni RPG Oyunu Victor Vran, Steam Erken Erişim'de

21.02.2015 13:18 Ömür Gencer


      Tropico Yapımcısı, Haemimont tarafından geliştirilen yeni aksiyon RPG oyunu Victor Vran, Steam Erken Erişim'deki yerini aldı. İzometrik bir kamera açısına sahip olan oyunda canavar avcısı olan bir karakteri yönetiyoruz.
 
      Oyunda karakterimize yeni yetenekler, silahlar ve zırhlarla şekillendirebiliriz. Bunun yanında genellikle bu tarz oyunlarda yer almayan zıplama özelliği de oyundaki hareket etme mekaniğini farklı kılıyor.
 
      Victor Vran'ın Steam Erken Erişim sürümünde dört adet silah bulunuyor (kılıç, pompalı, çekiç ve meç adında ince kılıç).Yapımcı ekip oyuna sürekli güncelleyeceklerinin sözünü veriyor. Victor Vran'ı %25 indirimle 27,00 TL karşılığında Steam üzerinden satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Victor Vran Platformlar: PC Geliştirici: Haemimont Dağıtıcısı: EuroVideo Medien Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler