True Crime'den İlk Oyun İçi Video

10.03.2010 16:25 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz yıl sonunda yapılan Video Game Award 2009 töreninde resmi duyurusu yapılan yeni True Crime oyunu için ilk oynanış videosu geldi.
 
     Oyunun videosuna baktığımızda grafik olarak Stranglehold'u biraz anımsattığını söyleyebiliriz. Daha önce Activision Blizzard CEO'su Mike Griffith'in dediği gibi oyun fazlasıyla uzak doğu dövüş sahnelerini ve Holywood sürüş dinamiklerini taşıyor.

     Videodan anladığımız kadarıyla oyunun dövüş sistemi bir hayli fazla kombo içerecek. Ayrıca çevremizdeki tehlikeleri düşmanlarımıza karşı da kullanabileceğiz. örneğin düşmanımıza bir tekme savurup açık olan trafo kapağında kavrulmasını izleyebiliyoruz. Videoda dikkat çeken bir diğer nokta da aksiyon anlarında yavaşlayan kamera oluyor.

     Yakaladığımız düşmanları siper olarak kullanabiliyor ve rakip olmadığı yerlerde onlarla birlikte hızlıca da hareket edebiliyoruz. Dövüş kısımlarındaki etkileyiciliğin sürüş dinamiklerinde ise olmadığını görüyoruz. Yapımcı firma United Front Games'in bu kısım üzerinde sanırız biraz daha durması gerekiyor.

     Oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine buradan, bahsi geçen oynanış videosuna ise aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. PC, PS3 ve Xbox 360 için yapımı süren oyunun kesin çıkış tarihi ise şu an için belli değil.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler