Tüm Mount & Blade Oyunlarına İndirim Geldi

29.04.2011 10:57 Feyyaz Ustaer


     Steam'deki çılgın indirimler devam ediyor. Bu hafta sonu tüm Mount & Blade oyunlarını inanılmaz bir indirim oranı ile satın alabileceksiniz.
 
     Steam'de bu hafta sonu, 2008 yılında piyasaya çıkmış olan ilk Mount & Blade ve 2010'da piyasaya sürülen Mount & Blade: Warband'i %80 indirim oranı ile satın alabilirsiniz. Bu indirim oranı ile ilk oyun 3.99 dolara, ikinci oyun ise 5.99 dolara satın alınabilmekte.
 
     Ayrıca 3 Mayıs'ta piyasaya sürülecek olan ve ön siparişleri devam etmekte olan Mount & Blade: With Sword and Fire'ın da ön siparişini %10 indirimli olarak verebilirsiniz. Bu indirim oranı ile ön siparişin yeni fiyatı ise 13.49 dolar.

     Ve son olarak tüm bu oyunları satın almak isterseniz ödeyeceğiniz tutar sadece 19.99 dolar olacak. Bu fırsatı kaçırmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount&Blade: With Fire and Sword Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler