Türk Oyunu Ocean City Güncellendi

Oyunun henüz yapım aşamasında olduğunu unutmayın.
02.07.2012 14:05 Gökhan Yılmaz

 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz ay sizlere Unreal Engine 3 ile geliştirilen Ocean City isminde bir Türk oyunu tanıtmıştık ve oyun için bağış kampanyası düzenlenmişti. Üç ay önce Onur Uça tarafından geliştirilmeye başlanan oyun büyük yol katetmiş ve pek çok güncellemeler yapılmış. Açık bir dünyada araç kullanma üzerine odaklanan yapısı artık çok daha iyi duruyor. Eklenen araçlar, trafik akışı, yayalar ve uçak, tekne gibi hareket eden objeler şehre hayat katmış.
 
     Oyun için bugüne kadar yapılan ve yapılacak masrafları karşılamak için (3d modeller, lisans ücretleri, programlama için yardım alma vs. )  bir bağış projesi başlatıldı. Kickstarter sadece Amerika vatandaşlarına özel olduğu için yardımlar İndiegogo sitesinden yapılıyor. Bağışlarla ilgili detayları ilan sayfasında bulabilir, oyunun yeni halini aşağıdaki oynanış videosundan izleyebilirsiniz.
 
     Güncelleme: Oyunda Türkçe dil seçeneği olacak.
     Dip Not: 3D modellerin bir kısmı Onur Uça tarafından UDK üzerinde modellenmiş olup , bir kısmı 3D model sitelerinden satın alınmış, bir kısmı ise UDK forumlarından ücretsiz indirilerek kullanılmıştır. Yaya animasyonları Stan Brun tarafından yapılmıştır. Araba iskelet sistemi "geodav"ın sistemidir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ocean City Racing Platformlar: PC Geliştirici: Onur Uça Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler