Twisted Metal Demosu Haftaya Offline Oluyor

08.02.2012 19:24 Levent Polater

 
    Eat, Sleep and Play'den ayrılan David Jaffe'nin son oyunu Twisted Metal'in multiplayer demosunun tadına bakmaya ara vermeden devam edin. Zirâ oyunun demosunun offline olmasına 1 hafta kaldı.
 
    Bugün verilen duyuruya göre Twisted Metal'in demosu için aktif olan sunucular 13 Şubat'ta kapanacak. Yani demo, 14 Şubat Sevgililer Gününde Amerika'ya çıkışından 1 gün önce kepenkleri indirecek.

    Avrupa'ya ise çıkış tarihi oldukça ertelenen Twisted Metal, 7 Mart'ta raflardaki yerini alacak. Vakit varken bu oyun keyfinin tadını çıkarmanızı tavsiye ediyoruz. Demo ile ilgili bir video inceleme paylaşmıştık. Kaçırdıysanız aşağıda bulabilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler