Twisted Metal Konsol Sattıran Oyun Olabilir

Twisted Metal'ın görsellerinin daha iyi olması bekleniyordu
28.03.2011 20:14 Alkan Adakaner


     Twisted Metal'in Playstation 3 için duyurulması aslında şu ana kadar çok büyük bir yankı yaratmadı. Belki de grafiklerin konsoldaki diğer "özel" oyunlar gibi çok üst düzey olmaması bu durumdaki en büyük etkendi, ama Sony yeni oyununda oldukça iddialı.
 
     David Jaffe'nin açıklamasına göre yeni Twisted Metal oyunu kesinlikle bir "konsol sattıran oyun" olabilir; çünkü serinin önceki oyunlarını beğenen büyük bir kitle var ve bunlar devam oyunu için konsol satın alabilir.
 
       İlk olarak bir PSN oyunu olması düşünülen, ama Sony'nin isteği üzerine Blu-ray'de satılacak olan yeni Twisted Metal oyunu bakalım gerçekten de Jaffe'nin dediği kadar başarılı olacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler