Twisted Metal, Sevgililer Gününde Amerika'da

Sweettooth'u çok özlemiştik.
25.08.2011 20:24 Levent Polater

 
    Eat, Sleep, Play, Twisted Metal'in Amerika çıkış tarihini belirledi. Daha önce 2012'ye ertelenerek bekleyenlerini üzen yeni nesil TW, Amerika'daki raflara 14 Şubat'ta tam da 'Sevgililer Günün'de gelecek.
 
    Amerika çıkışının verilmesine rağmen Avrupa için bir şey söylenmedi. Ancak buna yakın bir tarihte çıkacağını düşünüyoruz. Eat, Sleep, Day, net Avrupa çıkış tarihinin ilerleyen günlerde duyurulacağını da sözlerine eklemiş.
 
    Oyunun PAX veya TGS'de olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak sabırsızlıkla oyun hakkında yeni şeyler görmek, duymak, bilmek istiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler