Twisted Metal'de "Online Pass" Olacak mı?

Oyun dünyasının en tehlikeli palyaçolarından; Sweet Tooth
21.01.2012 18:18 Levent Polater

 
    Alınan bir rapora göre Twisted Metal, önümüzdeki ay çıkışını yaptığında "Online Pass" uygulamasına sahip olabilirmiş.
 
   Bu haberi ise firmanın CES fuarında sunduğu demonun ardından yaptığı "Soru-Cevap" kısmından anlıyoruz. Eat, Sleep, Play'den Justin Trease'e bu bölümde Twisted Metal'de "online pass" olup olmayacağı soruldu ve alınan cevap "Evet" şeklinde oldu. 
 
    David Jaffe, ise Aralık ayında oyununda "online pass" görmek istemediğini söylemiş ancak bu kararı Sony'nin alacağını belirtmişti, görünüşe göre Sony de multiplayer'ında eğlenceli saatler vaat eden Twisted Metal için "online pass" koymayı ihmâl etmiyor.

    Twisted Metal'in yapım aşamasının sonlandığını da son paragrafa sakladım. Evet, yeni nesil adrenalin yarışı yapımının sonuna ulaştı ve 17 Şubat'ta çıkışını gerçekleştirecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler