Ubisoft, Açık Dünya Star Wars Outlaws Oyununu Resmi Olarak Duyurdu!

11.06.2023 21:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Ubisoft'un üstlendiği açık dünya Star Wars Outlaws oyunu PlayStation 5, Xbox Series ve PC için duyuruldu. Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak. 
 
Oyun hakkında bazı detaylar açıklandı
 
 
 
The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasında geçen ilk açık dünya Star Wars oyunu Outlaws resmi olarak duyuruldu. Galakside bulunan hem ikonik hem de yeni gezegenleri keşfedebileceğimiz oyunda Kay Vess olarak rol yer alacağız. Oyun içerisinde bize yardımcı olacak Nix ile beraber özgürlüğe adım atmanın ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayacağız. 
 
Star Wars Outlaws oyununda galaksinin en çok arananları arasına katılacak, galaksinin suç örgütleri adına savaşacak, çalacak ve karşımıza çıkan tüm tehlikeleri alt etmeye başlayacağız. Sinematik bir fragmanla beraber duyurulan yapımın daha önceden geliştirildiği biliniyordu ancak şimdi resmi olarak duyuruldu.
 
Star Wars Outlaws duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler