Ubisoft, Assassin's Creed: Mirage için DLC Planlarının Olmadığını Açıkladı

15.07.2023 17:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak yeni Assassin's Creed oyunu Mirage için yeni bir açıklama yapıldı. Ekip şu anda oyunun çıkışıyla beraber herhangi bir ek paketi veya genişleme içeriğini planlamadığını belirtti.
 
Mirage serinin diğer oyunlarına göre daha küçük ölçekli olacak
 
 
 
Seri üzerinde çalışan yaratıcı yönetmen Stéphane Boudon yaptığı bir açıklamada Assassin's Creed Mirage oyununun daha küçük ölçekli bir yapıda olduğunu açıkladı. Bu kapsamda Assassin's Creed Unity ve Syndicate oyunlarının ölçeğine benzer şekilde olacağını ve ek paket almayacağını belirtti.
 
En son yayınlanan Assassin's Creed oyunu Valhalla'ydı ve bu oyun 2020'de piyasaya sürüldü. Valhalla çıkışıyla beraber diğer Assassin's Creed oyunlarından daha fazla içerik aldı ve genişlemelerle beraber kapsamını arttırdı. Aynı zamanda Valhalla serinin en iddialı oyundan biri olarak karşımıza çıktı.
 
Assassin's Creed Mirage ile beraber Ubisoft seriyi biraz da köklerine döndürmeyi hedefliyor ve daha küçük ölçekli bir aksiyon macera deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Son yayınlanan oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Mirage Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler