Ubisoft, Bu Ay Herhangi Bir Canlı Yayın Etkinliği Düzenlemeyeceğini Açıkladı

02.06.2022 19:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ubisoft, Axios'a yaptığı açıklamada, bu ay herhangi bir etkinlik düzenlemeyeceğini duyurdu. Bu etkinliğin ilerleyen tarihlerde yapılacağını açıkladı. Geçtiğimiz süreçte Ubisoft, E3 etkinliği kapsamında yeni oyunlarını duyurmuş ve sunumlarını yapmıştı.
 
Öte yandan bu ay birçok stüdyonun katılacağı canlı yayın etkinlikleri yapılacak. Bu doğrultuda Sony Interactive Entertainment, 3 Haziran TSİ 01:00'de State of Play etkinliğine ev sahipliği yapacak. Ardından Acquire, 5 Haziran TSİ 14:00'de Acquire Game Show canlı yayın etkinliğini sunacak. Bunun yanı sıra Geoff Keighley'in sunacağı ve Haziran ayı boyunca devam edecek olan Summer Game Fest 2022 canlı yayın etkinliğinde 30'dan fazla yayıncı ve geliştirici yer alacak. Summer Game Fest, 9 Haziran'da başlayacak.
 
Yine yeni bir haber ile Obsidian Entertainment ekibinde stüdyo tasarım direktörü olarak çalışan Josh Sawyer, Twitter aracılığıyla bir sonraki oyunlarını 12 Haziran Pazar günü TSİ 20:00'de duyuracaklarını açıkladı. 12 Haziran'da Xbox & Bethesda Games Showcase'i yapılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler