Ubisoft Massive'in Geliştirdiği Star Wars'un 2025 Yılına Kadar Çıkmayacağı Bildirildi

23.03.2022 20:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun sektöründen Tom Henderson, kısa süre önce Ubisoft'un duyurmadığı ancak geliştirdiği bir dizi oyun hakkında çeşitli bilgiler vermişti. Bu doğrultuda 2.5D olan ve Ori'den ilham alan yeni bir  Prince of Persia oyununun geliştirilmekte olduğunu, Immortals Fenyx Rising'in de bir devamının yolda olduğunu bildirmişti. Şimdi ise Ubisoft Massive'in geliştirdiği Star Wars oyunu hakkında çeşitli bilgiler paylaştı.
 
Henderson yayınladığı bir Tweet'te, Ubisoft Massive'in geliştirdiği Star Wars oyununun 2025'e kadar çıkmayacağını belirtti. Ek olarak şunları söyledi: "Ubisoft'un Star Wars oyununu şu anda listelerime dahil etmiyorum. Çünkü bu oyunun çok geç yıllarda piyasaya sürüleceğini düşünüyorum. En erken ihtimalle 2025 yılında gelebilir."
 
Ubisoft Massive'ın Star Wars oyunu hakkında pek bir şey bilinmiyor. Sadece orijinal bir hikayeye sahip olacağı ve daha önce yapılmış Star Wars oyunlarından farklı olacağı belirtiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler