Ubisoft, Nintendo Switch Hakkında: "Gerçek Bir Yenilik"

05.11.2016 10:41 Gazali Çetinkaya

   Ubisoft geçtiğimiz günlerde mali raporlarını açıkladı ve Nintendo'nun merakla beklediğimiz yeni konsolu Switch hakkında da yorum yapmayı unutmadı.
 
  Ubisoft CEO'su Yves Guillemot ilk açıklamasında Nintendo Switch için "Gerçek bir yenilik" yorumunu yaptı.
 
 "Mart ayında ayrıca Nintendo Switch'in çıkışını göreceğiz. Daha öncede söylediğimiz gibi, platformun harika olduğunu düşünüyoruz. Şimdiye dek ilk kez oyuncular ev konsolunda yaşadığı deneyime seyahat ederken veya evden işe giderken devam edebilecek. Bu gerçek bir yenilik."
 
   Yves Guillemot ayrıca, Switch'e henüz duyurmadığımız oyun hayranları kesinlikle şaşırtacak, diye de belirtti. Bu oyunun ne olacağı ise belli değil ancak Ubisoft'un geçtiğimiz haftalarda geliştirmeye başladıklarını onayladığı Beyond Good & Evil 2 Switch'in sürpriz oyunu olabilir. Bununla ilgili söylentiler epey güçlü.
 
   Nintendo Switch 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak. Son çıkan söylenti haberine göre cihazın PAL bölgeler yani Avrupa bölgeleri için 17 Mart tarihinde çıkacağı belirtilmiş. Japonya ve Amerika çıkışı için ise aynı hafta ancak aynı gün değil diye de not düşülmüş. Doğru olup olmadığını ve cihaz hakkında diğer önemli detayları ocak ayında öğreneceğiz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler