Ubisoft Plus Abonelik Hizmeti Yakında Xbox Konsollarına Geliyor

17.01.2023 13:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Ubisoft Plus abonelik hizmeti, şirketin yayınlamış olduğu oyunları hayranlara sunuyor. Abonelik hizmetini belli bir ücret karşılığında satın almış kullanıcılar bu oyunların tümüne erişebiliyor. Geldiğimiz noktada PlayStation Plus hizmetine dahil olan bu hizmetin yakında Xbox'a geleceği bildiriliyor.
 
Raporlar hizmetin yakında Xbox konsollarına geleceğini gösteriyor
 
 
 
Insider Gaming tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre Ubisoft + hizmeti kısa süre sonra Xbox platformuna gelecek. Eğer rapor içerisinde yer alan bilgiler doğru ise Xbox sahipleri yakında konsollarından Ubisoft + hizmetine erişebilecek.
 
Diğer taraftan oyun endüstri içerisine yer alan analist @MauroNL3, Far Cry 6 gibi en son Ubisoft oyunlarını oynaması ücretsiz olarak gösteren Xbox Store'da bazı değişikliklerin yapıldığını tespit etti. Bu değişikliklerin Ubisoft Plus oyunlarının Xbox konsollarına dahil etmek için yapıldığı belirtiliyor. Bunun yanı sıra yakın tarihli bir GOG anketi de Ubisoft Plus'ın birden çok katmana bölüneceğini ortaya koyuyor. Bir diğer yandan Xbox Store'da 24 farklı oyuna Ubisoft+ için bir etiket eklenmiş durumda.
 
Öte yandan Ubisoft'un abonelik hizmetinin Xbox'ta kullanılabileceği yaklaşık bir yıl önce açıklanmıştı. Orijinal adı Uplay Plus olan Ubisoft+, ilk olarak 2019'da PC'de piyasaya sürüldü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler