Ubisoft Sofia da Assassin's Creed 4'te Çalışıyor

06.08.2013 21:03 Alkan Adakaner


    Playstation Vita'ya özel olarak piyasaya çıkan ve oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Assassin's Creed III: Liberation'ın geliştiricisi olan Ubisoft Sofia'nın da Assassin's Creed IV: Black Flag'in bazı bölümlerini geliştirdiği açıklandı.
 
    Bütün stüdyo şu an Assassin's Creed IV: Black Flag'e odaklandığı için Ps Vita'ya yeni bir Assassin's Creed oyunu geliştirme imkanlarının olmadığı oyunun yönetmeni Ashraf Ismail tarafından açıklandı.
 
    Oyun şu an bu neslin yanı sıra yeni nesil için de hazırlandığından Ubisoft çok sayıda stüdyosunu bu oyunun geliştirilmesi için harekete geçirmiş. Yetkililer AC 4 ve Watch Dogs'ta çok büyük bir ekip çalıştığını, daha sonra ise The Crew ve The Division'a odaklanılacağını belirtiyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler