Ubisoft, Steep için Açık Beta Yapılacağını Duyurdu

28.10.2016 03:57 Gazali Çetinkaya

 
 
   Ubisoft, E3 2016 esnasında duyurduğu açık dünya ekstrem sporları oyunu Steep için ikinci bir betanın yani herkese açık beta da yapılacağını bir video eşliğinde açıkladı.
 
   Daha önce de duyurulan ilk beta 9 Kasım tarihine kadar buradan kayıt yaptıranlara olacak ve 10 Kasım tarihinde başlayacak, 14 Kasım tarihinde de sonlanacak. Yeni duyurulan açık beta ise 18 Kasım tarihinde başlayacak ve 21 Kasım tarihinde sona erecek. 
 
   Yapılacak bu iki beta da PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden ulaşılabilir olacak ve beta başlamadan bir gün önce ön yüklemeye açılacak.
 
   Steep'in 2 Aralık tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına sunulması planlanıyor. Ubisoft tarafından açık beta için paylaşılan duyuru videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steep Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montpellier Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler