Ubisoft, Tom Clancy's The Division Resurgence'ı Mobil Cihazlar için Duyurdu

06.07.2022 20:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, iOS ve Android için Tom Clancy's The Division Resurgence'ı duyurdu. Kapalı alfa testi kayıtları şu anda resmi web sitesinde mevcut.
 
Tom Clancy's The Division Resurgence, Tom Clancy's The Division ve Tom Clancy's The Division 2'den bağımsız ve yeni bir hikayeyi içeriyor. Oyun, serinin önemli hikaye olaylarına yeni bir bakış sunuyor ve oynaması ücretsiz bir üçüncü şahıs nişancı rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Tom Clancy's The Division Resurgence, bir virüs salgınının ardından hükümetin çöküşü ile kriz yaşayan bir Amerika'da geçiyor. Bir ajan olarak göreviniz ise karmaşayı durdurmak, barışı sağlamak, sivilleri düşman gruplarına karşı korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmeye yardım etmek.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Mobilde The Division Deneyimi.
- Yepyeni Bir Hikaye
- Yüksek Kaliteli Grafiklere Sahip Geniş ve Açık Bir Dünya
- Tonlarca Teçhizat ve Silah Toplayın ve Onları Yükseltin 
- Kendi Oyun Tarzınızı Belirleyin
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler