Ubisoft Üç Duyurulmamış Oyunu iptal Etti!

13.01.2023 11:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft için işler yolunda gitmiyor. 2022 yılından istediği performansı alamayan Ubisoft, bir yandan Skull & Bones'u tekrardan ertelerken diğer yandan duyurulmamış üç ayrı projeyi iptal ediyor. Finansal anlamda istediği rakama ulaşamayan Ubisoft, hedeflerinde güncellemeye gidiyor.
 
Ubisoft için 2022 yılı pek de iyi geçmedi
 
 
 
2022-23 mali hedeflerine değişiklikler getiren Ubisoft, birçok projeyi iptal ediyor ve mevcut projelerinden bazılarını erteliyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen oyunlardan istediği verimi alamayan Ubisoft, yükselen enflasyonun ve ekonomik giderlerin oyun endüstrisini bir hayli etkilediğini bildiriyor.
 
2022 yılı içerisinde piyasaya sürülen Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un ve Just Dance 2023'ün mali açıdan düşük performans göstermesi Ubisoft'un şaşırdığı noktalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Birçok oyundan beklediğini alamadığını belirten Ubisoft CEO'su Yves Guillemo bu konu hakkında şunları söylüyor:
 
"Birçok oyundan istediğimizi alamadık. Yükselen enflasyon ve küresel ekonomik sorunlar oyun endüstrisini etkiledi. Bu sorun genel tüketici harcamalarında bir miktar daralma yaşattı. Bu doğrultuda Mario + Rabbids: Sparks of Hope gibi oyunların düşük performansı bizleri şaşırttı."
 
Nintendo Switch'e özel olarak piyasaya sürülen Mario + Rabbids: Sparks of Hope, 2022'de Bayonetta 3 ve Pokemon: Scarlet & Violet gibi büyük rakiplerle karşılaştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler