Ubisoft, XDefiant için Çapraz Oyun Testini Başlatıyor: Ücretsiz FPS Oyunu

15.02.2023 14:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft San Francisco ekibi tarafından geliştirilen ve bizlere sunulacak olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu XDefiant için yeni bir test süreci başlıyor. Geçtiğimiz sene sadece PC oyuncuları için düzenlenen birkaç test sonrasında bu süreç konsollara da yayılıyor.
 
Çapraz oyun deneyiminin test edileceği bu süreç 16-20 Şubat tarihleri ??arasında başlayacak. Test sürecinde PS5, Xbox Series X/S ve PC kullanıcıları birlikte oynayabilecek ve oyuna dahil olabilecek.
 
Çeşitli oyun modları ve haritalar bu test aşamasında yer alacak
 
 
 
16 Şubat tarihinde başlayacak olan çapraz oyun testine katılan oyuncular Far Cry 6'da tanıtılan kurgusal Karayip ülkesi Yara'da yer alan Pueblito adlı bir savaş alanını, dört oyun modunu ve 13 haritayı deneyebilecek.
 
İlk olarak Temmuz 2021'de Tom Clancy's XDefiant adıyla duyurulan duyurulan ücretsiz nişancı aksiyon oyunu yalnızca Mart 2022'de isim değişikliğine uğradı. Ubisoft bu süreçte Tom Clancy ismini oyundan kaldırdığını ve IP kataloğunu genişletmek istediğini açıkladı.
 
XDefiant, Ubisoft'un San Francisco stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Bu stüdyo, daha önce Call of Duty: Modern Warfare stüdyosu Infinity Ward'da aynı pozisyonda bulunan yönetici yapımcı Mark Rubin tarafından yönetiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler