Ubisoft İptal Etmelere Doymuyor! Bir Projeyi Daha Rafa Kaldırdı

21.01.2023 18:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft, iptal ettiği projelere bir yenisini daha ekledi. Daha önce 15 yıldır Beyond Good & Evil 2'nin hala geliştirildiğini belirten, korsan temalı Skull & Bones'u altıncı kez erteleyen, üç duyurulmamış projeyi iptal eden Ubisoft, şimdi arena tabanlı PVP oyunu Project Q'yu rafa kaldırdığını doğruladı.
 
Project Q, 2022 yılının Nisan ayında test aşamasına girmişti
 
 
 
2022 yılından umduğunu bulamayan Ubisoft'ta iptal etmeler devam ediyor. İptal etmelere bir yenisini daha ekleyen ekip, Project Q hakkında şu açıklamaları yapıyor: "Şirket olarak öncelikli hedefimiz Project Q değil. Mevcut projelere odaklanmak için artık Project Q'nun geliştirilmesini desteklemeyeceğiz." Bir Ubisoft sözcüsü tarafından açıklanan bu sözler VGC tarafından doğrulandı.
 
Project Q, arena tabanlı bir PvP oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İlk olarak Nisan 2022'de test aşamasına giren yapım, şu anda iptal edilmiş durumda. Paris merkezli oyun şirketi Ubisoft, Project Q'nun iptal edilen üç oyundan biri olup olmadığını henüz açıklamadı. Eğer üç oyundan biri değilse şu ana kadar dört duyurulmamış proje iptal edilmiş durumda. Bunun yanı sıra iptal haberinin oyunun Discord sunucusundan geldiğini belirtmekte fayda var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler