Ubisoft'tan PC Konusundaki Açıklamalara Düzeltme

23.11.2013 13:28 Samet Konuksal


    Ubisoft'un geçtiğimiz günlerde PC için yaptığı açıklamalar, PC oyuncularından tepki görmüştü. "PC'de optimizasyon pek önemli değil. Daha iyi bir ekran kartı alırsınız, oyunu çalıştırırsınız." yönünde yapılan açıklamalara Ubisoft'tan bir düzeltme geldi.
 
    Yapılan düzeltmede, oyunun yapımcılarından Sylvain Trottier'ın bu açıklamalarının bütün bir röportajdan ayıklanıp, çarpıtıldığı söylendi. Ubisoft'un resmi blogunda yayınlanan yazıda, "Optimizasyon konusu, PC'deki her oyunumuz için en önemli parça. Assassin's Creed IV: Black Flag de buna dahil." cümlelerine yer verildi.
 
    Bunlara ek olarak yayınlanan blog yazısında, bu açıklamaları yapan Trottier'ın röportajında söylediklerinin tamamı da yer aldı. Belirtilenlere göre Trottier o röportajda, "Optimizasyon çalışmalarımız her zaman platform olarak PC'de başlar, sonra konsollara geçer. Neden PC? Birincisi, her mühendisimizin masasında bir PC var. İkincisi, onlar PC'nin mimarisine her şeyden daha alışkınlar. Üçüncüsü de, optimizasyon konusunda ekleyebileceğimiz bazı düzeltmeler ve yenilikleri işlemek PC'de daha kolay." sözlerini söylemiş.
 
    Son olarak blog yazısında, Trottier'ın düzeltmeye yönelik sözleri de yer alıyor, "PC'deki optimizasyon konusunu umursamadığımız yönünde bir açıklamam yok. Öyle bir şey yapmıyoruz. Kiev'de sadece PC'ye yoğunlaşmış büyük bir stüdyomuz var. Eğer PC'yi umursamasaydık böyle bir şey olmazdı. Assassin's Creed IV: Black Flag'in PC sürümündeki optimizasyon kalitesinden memnunuz. Oyun, düşük bilgisayarlarda bile oyunculara çok fazla sıkıntı çıkarmıyor."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Dk önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler