Üç Yeni Assassin's Creed Oyunu Geliştiriliyor

14.06.2013 19:43 Samet Konuksal


    Ubisoft'un çıkardığı Assassin's Creed oyunları her ne kadar teknik açıdan iyi oyunlar olsalar da, fazla değişiklik sunamayan oyunlar olarak izlenim bırakıyorlar. Bu duruma en büyük etki, oyunun yıllık olarak çıkmasından geliyor. Herkes Ubisoft'un bu derece 'seri üretime' geçmesinden şikayetçi olurken, firmadan yeni bir haber geldi. Ubisoft, üç yeni Assassin's Creed oyunu geliştiriyor.
 
    Kotaku'ya açıklamalar yapan Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, firmadaki yapımcıların şu an için aktif olarak üç farklı Assassin's Creed oyunu geliştirdiklerini dile getirdi. Yaptığı açıklamalarda Guillemot, bu üç oyunun da iki ya da üç yıllık süre içerisindeki farklı zamanlarda çıkacağını belirtti.
 
    Guillemot'un sözlerini anlaşılacak türden özetlemek gerekirse, Ubisoft stüdyolarında şu an için Assassin's Creed IV'ten sonraki iki oyun aktif bir şekilde geliştiriliyor. Bu iki oyun da, birer sene aralıklarla çıkacak. Yani yeni neslin gelişiyle birlikte her sene yeni bir Assassin's Creed oyunu görmeye devam edeceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler