Ueda: "Last Guardian İle İlgili Duyurular Yakında"

13.02.2013 17:07 Talha Aynacı

 
   2011 Kasım ayında Sony ile yollarını ayıran tecrübeli oyun yapımcısı Fumito Ueda, kişisel blogunda yaptığı bir güncellemeyle The Last Guardian hakkında sevindirici haberler verdi.
 
"The Last Guardian halen benim gözetimim altında ve yetenekli bir takımla birlikte gelişimine devam edilen bir oyun. Söylemeliyim ki Last Guardian'ın çıkışıyla ilgili kararlar sadece Sony Computer Entertainment tarafından alınıyor, benim değil. O yüzden gözünüz kendileri tarafından yapılacak resmi duyuruda olsun."
 
   Bu açıklamanın ardından sa Ueda şu anda üzerinde çalışacağı projelerden de bahsetti. Ueda yeni projelerinin yeni bir bakış açısına sahip olacağını vurguladı.
 
   Sony'nin 20 Şubatta gerçekleştireceği PlayStation Meeting etkinliğine beş kala yapılan bu açıklama, akıllara "20 Şubatta The Last Guardian'ın çıkış tarihi mi duyurulacak?" sorusu getiriyor. Pek çok oyuncu The Last Guardian'dan ümidi kesmişti çünkü oyunun geliştirilme tarihi ile PlayStation 3'ün yaşı neredeyse aynı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 28 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler