Ueda, The Last Guardian'a Devam Ediyor

05.12.2011 21:49 Levent Polater

 
    The Last Guardian yaratıcısı Fumito Ueda, söylentilere en sonunda yanıt verdi. The Last Guardian projesinden elini ayağını çektiğine dair söylentilere cevap veren Ueda, Twitter sayfasından hayranlarına rahatlatıcı açıklamalar verdi.
 
     Ueda, The Last Guardian projesine devam ettiğini, hayranların gönlünü rahat tutmasını söyledi. Geçtiğimiz hafta Eurogamer başta olmak üzere çoğu kaynak Ueda'nın Sony'yi terkettiğini ve The Last Guardian'daki projesine kendi gönlüyle devam ettiğini belirtmişti.

    ICO ve Shadow of the Collossus'tan sonra uzun yıllardır The Last Guardian bekleyenler, bu haber ile birlikte rahatlamış olmalılar. Zirâ serinin bu kadar popüler olmasında en büyük rol sahibi olan Ueda, yoluna devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 3 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 3 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 4 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler