Uncharted 3 Duyuruldu (İlk Video)

PlayStation 3'ün en iyi kozlarından biri ortaya çıktı
09.12.2010 18:47 Gökhan Yılmaz

 
     Sonunda Nathan Drake'in son macerası su yüzüne çıktı. PlayStation'ın ve Sony'nin en popüler serilerinden biri olan Uncharted'ın son oyunu Drake's Deception olacak. Ödüle doymayan Uncharted 2: Among Thieves'den sonra bizi çölün ortasına sürükleyecek olan Uncharted 3: Drake's Deception'ın, önümüzdeki yılın sonlarına doğru çıkması planlanıyor.
 
     Drake's Deception, daha önce çıkan Uncharted 3: World of Deceit söylentilerine son ve kesin bir yanıt veriyor. Yapımcı Naughty Dog'un kreatif yönetmeni Amy Hennig'e göre, yeni oyunda hikaye Drake'in kimliği ile ilgili aldatmacalara yoğunlaşacak. Ayrıca kendisinin akıl hocası ve arkadaşı olan Victor "Sully" Sullivan'la olan ilişkilerini de konu alacak.
 
     Uncharted 3'ün Arap Yarımadası'ndaki Rub' al Khali Çölünde geçeceği belirtiliyor. Bu büyük kum denizinde efsanevi bir kayıp şehri arayacağız. Bu şehrin Iram of the Pillars ve Atlantis of the Sands gibi halk arasında kullanılan isimleri bulunuyor.
 
     Hennig'e göre, Drake's Deception interaktif bir film tadında olacak. Karakterler tarafından anlatılan hikayeyi takip ederken, Motion Capture teknikleri ile hazırlanan animasyonlar gerçekçiliği üst seviyede tutacak. Multiplayer, Co-op ve DLC'ler ile ilgili bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
 
     Uncharted 3: Drake's Deception'ın yayınlanan ilk videosuna (Teaser) buradan ulaşabilirsiniz. Açıklamalara göre daha fazla görüntüyü Spike TV'nin 11 Aralık'ta yayınlanacak Videogame Awards programında izleyebileceğiz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler