Uncharted 3 TV Reklamı + Kumla Yapılan UC 3 Sanatı

Bu seneye damgasını vuracak birkaç yapımdan biri de Uncharted 3 olacak.
09.09.2011 00:01 Levent Polater

 
    Sony'nin Uncharted 3 için tanıtım kampanyaları hızlanmışa benziyor. 1 Kasım'da çıkmasına 2 aydan az bir süre kalan oyun için TV reklamları boy göstermeye başladı.
 
     Bu reklam ile birlikte özellikle Amerika'da daha sık tanıtım videoları ve reklamların da gösterilmeye başlanacağı belirtiliyor. İlk reklamda Drake'in üçüncü halkadaki hikayesinden ve Arabistan'a gittiğinden söz edildikten sonra maceramızın en heyecanlı yerlerinden kesitlere yer verilmiş.
 
    Sony'den bu başarılı reklamı izledikten sonra sizi apayrı bir çalışmaya yönlendiriyorum. Reklamın hemen altındaki videoyu oynatmaya başladığınızda usta bir sanatçının kum tanelerini kontrol ederek yarattığı Uncharted 3 çalışmalarını göreceksiniz. Ağzınızın açık kalacağını şimdiden belirteyim. İyi seyirler:
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler