Uncharted 3'e Fan İşi Türkçe Dublaj

07.03.2011 20:08 Ersin Kılıç


     Sony Türkiye tam anlamıyla bizi Türkçe oyun oynamaya alıştırdı diyebiliriz. Start the Party, Gran Turismo 5 ve Killzone 3'ten sonra inFamous 2'yi de Türkçe olarak raflarda görecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
     Crysis 2 ve Cars 2 gibi diğer oyunlarında Türkçe olacağını düşünecek olur ise ülkemiz oyunculuğu için bazı taşların yerinden oynadığını da söyleyebiliriz.
 
     Sıradaki Türkçe oyunlar için en büyük aday ise tabi ki Uncharted 3: Drake's Decepiton.. hatta bende dahil olmak üzere çoğu oyun sever oyunun Türkçe geleceğine emin. Sony Türkiye'nin Uncharted 3 için çalışmaları olduğunu da Özgür Kirazcı açıklamıştı.
 
     İşte bu Türkçe dublaj haberini bekleyeduralım, Uncharted serisinin hayranları oyunun ilk tanıtım videosunu Türkçeye çevirmiş, üstüne birde dublaj yapmış. Serhan ve Serhat Sebze kardeşlerin BSC için hazırladığı bu başarılı dublaj çalışmasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler