Uncharted 3'te Move ve 3D Desteği Tasarıma Bağlı

05.08.2010 03:35 Talha Aynacı

 
 
     Move, Kinect, 3D... Şu sıralar sıkça duyduğunuz bi yeni teknolojiler ilerde bu endüstrinin ya temel taşı olacaklar ya da solup gidecekler. Tabii böyle yenilikler kapıyı çalınca herkes gönlünden geçen oyunu yeni teknolojilerle bağdaştırmaya çalışır.
 
     Bu nesilin en başarılı yapımcılarından Naughty Dog, Uncharted 2 ile yakaladıkları müthiş popüleriteyi yeni teknolojiler ile süsler mi ? Sorunun cevabı ne evet ne de hayır. Zira Naughty Dog iletişim sorumlusu Arne Meyer 3D ve harekete duyarlı sistem teknolojilerini ancak sırada ki Uncharted'ın senaryosu ve tasarımıyla uyuşursa kullanabileceklerini açıkladı:
 
" Bu teknolojilerle yapabileceğimiz şeylerin oyunun genel akışına uyum sağlaması gerekiyor. Şu an için net bir karar vermedik. Genel olarak konuşuyorum, evlere gelen bu yeni teknolojiler heyecan verici ve Move kesinlikle tercih edebileceğimiz bir seçim. Tabii bizim oyunda vermek istediğimiz hedefe ve oyunun akıcılığına uyuyorsa."
 
     Aynı açıklamaları yapan Meyer, daha fazla Uncharted oyunu görmekten memnun olacaklarını da dile getirerek gün gibi kesin olan sıradaki Uncharted oyununa da gönderme yapmış oldu. Move'u bilemem ancak 3D deneyimiyle Nathan Drake'in sunacağı macera zevki iki katına çıkabilir.
 
Kaynak 
 
 
 

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 29 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler