Uncharted 3'teki Düşmanımız Göründü (Video)

Katherine Marlowe, Sir Francis Drake'e ait bir yüzüğün peşinde
08.03.2011 21:10 Gökhan Yılmaz

 
     Naugty Dog, PlayStation 3'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan Uncharted 3 için yeni bilgiler, ekran görüntüleri ve video yayınladı. Geçtiğimiz Aralık ayında yayınlanan yanan şato bölümünden sonra oyunun ara sahnelerinden biri bekleyenlerin beğenisine sunuldu.
 
     San Francisco'da oyunun 3D versiyonunu tanıtan Naugty Dog, 3D'nin oyunun atmosferini harika bir şekle sokmasının yanı sıra köşelerden daha iyi nişan alma ve derinliği hissettirme konusunda oyunu daha iyi bir hâle getirdiğini söylüyor.
 
    3D tanıtımın yanı sıra yeni bilgiler yayınlandı. Katherine Marlowe, Uncharted 3: Drake's Deception'da Nathan Drake ve Victor Sullivan'ın baş düşmanı olacak. Ayrıca kendisi, Queen Elizabeth I'e kadar üzanan 400 yıllık bir entrikanın parçası olacak (Drake ile Sullivan gibi o da bir yüzüğün peşinde olacak). Drake'in videoda taşıdığı yüzüğün hikayesi, baş kahramanlarımızı Arap çöllerine sürükleyecek.
 
     Uncharted 3'ün yeni yayınlanan oyun içi ara sahnesine ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler