Uncharted 3'ten Yeni Bilgiler

18.04.2011 07:32 Alkan Adakaner


 
     Uncharted 3'ün uzun süredir söylenti halinde dolaşan özellikleri yavaş yavaş resmiyet kazanmaya başlıyor. Bu yılın sonunda piyasaya çıkacak oyun youtube ve facebook desteğine sahip olacak ve yeni multiplayer modları ile daha fazla eğlence sunmaya çalışacak.
 
     Açıklamalara göre oyuna başlarken facebook'ta arkadaşımız olan kişilerin oyun oynayıp oynamadığını gösteren bir bildirim alabileceğiz. Tabi bu özellliği açıp kapatmak sizin elinizde olacak.
 
     Oyunda karakter ve silah özelleştirme seçenekleri de bulunacak. Yani kendi karakterimizi yaratma şansımız bulunacak ki bu oldukça iyi düşünülmüş, çünkü Uncharted 2'de aynı karaktere sahip oyuncuların olması hoş değildi. 
 
     Oyun sırasında bulduğunuz hazinelerle ilgili gönderi yapabileceksiniz, oyun sonunda da bu gönderiyi beğenen 5 arkadaşınız oyun içinde kullanmak üzere çeşitli hediyeler kazanacaklar.
 
     Uncharted 3'te oyun içi sahnelere ait videoları kaydedebilecek ve bunlar üzerinde oynamalar (kamera açıları, karakterlere ses ekleme vs) yapabileceksiniz. Bu videoları daha sonra youtube'dan yayınlayabilecek veya arkadaşlarınıza gönderebileceksiniz. En beğenilen videolar ise Uncharted TV'de yayınlanacak.
 
    Tabi bunların yanı sıra Uncharted 3'te multiplayer kısmına ait yeni oyun modları da bulunacak. Bu modlardan Three teams of Two'nun Death Match kısmına ait olduğu söyleniyor. Free-for-All ise 8 kişinin son kişi ayakta kalana kadar savaştığı bir mod olacak.
 
    Ayrıca split-screen desteği de oyunda bulunacak, fakat bu özelliği hangi modlarda (multiplayer veya single player) kullanacağımız netleşmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler