Uncharted 3'ten Yeni Dergi Taramaları

22.07.2011 12:28 Alkan Adakaner


 
     1 Kasım 2011 Playstation 3 kullanıcıları için çok özel bir tarih, çünkü Uncharted 3: Drake's Deception bu tarihte piyasaya çıkıyor. Türkçe seslendirme ve dil seçeneği de sunacak oyuna ait bilgi ve görüntüler de gelmeye devam ediyor.
 
     PSM3 adlı dergide Uncharted 3'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Aşağıda dergi taramalarını bulabilirsiniz. Dergi taramalarından bir kaç ipucu da oyuncuların aklındaki soruları yanıtlayabilir.
 
     Öncelikle dergide yazdığına göre Nathan'ın aşık olduğu güzeller güzeli bayan karakterimiz Elena'nın parmağında bir nişan yüzüğü ile uçağa sızdığı söyleniyor. Nathan ve Elena nişanlandı mı? Yoksa Nathan'ın hayalleri suya mı düştü bilemiyoruz. Gerçi Nathan'ın üzülmesi için bir neden yok Chloe da çok güzel bir bayan.
 
      Ayrıca Nathan'ın su, kum ve ateş gibi farklı elementlere karşı mücadele edeceğini, tren, bot ve uçak gibi çeşitli araçlarda macerasını sürdüreceği de dergide yazılmış.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler