Uncharted 3'ten Yeni Video + Ekran Görüntüleri

Acımış olmalı!
18.04.2011 20:05 Alkan Adakaner


      Sony, Uncharted 3'ün multiplayer modları ile ilgili ayrıntılı bir video yayınladı. Bir süre önce sızan bilgiler de bu video sayesinde resmileşmiş oldu.
 
      Bu videodan da anlaşılacağı gibi oyunda çok ayrıntılı özelleştirme seçenekleri bulunacak. Karakterlerin giysilerinin çok ayrıntılı biçimde değiştirilebileceği oyunda, silahlarda da çok fazla özelleştirme seçeneceği sunuluyor. Yapımcılara göre özellikle karakterler üzerinde yüzlerce farkı değişiklik yapma imkanımız olacak.
 
      Ayrıca multiplayer modlarda split screen (bölünmüş ekran) desteğinin olacağını bu videodan da anlayabiliyoruz. Belki de Uncharted 2'deki gibi iki kişinin beraber ilerleyeceği özel bölümler tasarlanmıştır. 
 
      Uncharted 2'nin multiplayer modlarını benim gibi uzun süre oynadıysanız eminim siz de Uncharted 3'ün bu modunu heyecanla bekliyorsunuzdur. Facebook ve youtube desteği de bulunacak oyunda, videolarınızı arkadaşlarınızla da paylaşmak imkanınız olacak.
 
      Bu arada Uncharted 3'ün multiplayer betasının 5 Temmuz'da başlayacağı da açıklandı. inFamous 2'yi alan oyuncular ise 1 hafta önceden yani 28 Haziran'da betaya ulaşabilecekler.

      Aşağıda Uncharted 3'ün multiplayer modlarını tanıtan videoyu izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 10 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler