Uncharted 3'ün 30 fps Hızında Çalışacağı Açıklandı

Naughty Dog'ın grafiksel olarak her zaman en iyisini sunacağı konusunda şüphemiz yok
28.05.2011 22:48 Alkan Adakaner


     Oyunlardaki yavaşlamalar ve akıcılık sorunları her zaman sinir bozucu olmuştur. Bir oyunun fps hızı (saniye/kare oranı) 30'un altına düşerse bazı sorunlar da ortaya çıkabiliyor. 30 fps ile ise gayet akıcı bir oyun oynamamız mümkün, zaten piyasadaki yüksek kalitede grafiklere sahip çoğu oyunda bu hızda çalışıyor.
 
     Uncharted serisinin yaratıcısı Naughty Dog ise serinin 3. oyununun 30 fps hızında çalışacağını açıkladı. Yani akıcılık sorunu ile karşılaşmayacağız. Eğer Uncharted 2'nin de 30 fps'de çalıştığını ve oyunda herhangi bir sorunla karşılaşmadığımızı göz önüne alırsak 3. oyun konusunda içimiz şimdiden rahat edebilir.
 
     Uncharted 2'den daha gelişmiş grafikler sunacak olan Uncharted 3 hiç kuşkusuz bu yılın en iyi oyunlarından birisi olması bir yana, en iyi grafikli yapımlarından birisi de olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 25 Dk önce Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 4 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 7 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 8 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler