Uncharted 3'ün Betası Herkese Açık Hale Geliyor

Bu nesilde multiplayer modlara sahip olmayan oyunların işi pek kolay değil
05.07.2011 08:24 Alkan Adakaner


     Naughty Dog, Uncharted 3'ün multiplayer betasının bugün herkese açık hale geleceğini açıkladı. Yani artık herhangi bir koda veya Playstation Plus üyeliğine gerek kalmadan PS Store'dan betayı indirip oynayabileceğiz.
 
     Betanın ikinci haftasına girmesi nedeniyle Team Objective ve Co-op Hunters adlı oyun modları da aktif hale gelecek. Bunlara rağmen geliştirici firma sorunlu "davet sistemi" ile ilgili açıklama yapmaması da üzücü.
 
    Uncharted 3: Drake’s Deception senaryo modunun yanı sıra multiplayer modları ile de büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor. Kasım ayı gelene kadar betaya uğrayıp özlem gidermenizi tavsiye ederim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 40 Dk önce The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 7 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler