Uncharted 3'ün Pax East DLC'si 100 Dolara Satışta

Oyunun çıkış tarihine yakın bu DLC'leri almak mümkün, ama koleksiyoncular için en küçük parçalar bile önemli
30.04.2011 12:06 Alkan Adakaner


      Playstation 3 sahipleri arasında Uncharted serisinin hayranı çok fazla. Senaryo modu bir yana multiplayer modları ile de büyük eğlence vaad eden Uncharted 3 için ise şimdiden hazırlıklar başladı. Oyuncular oyunun DLC'lerini satın alma şansına sahipler, peki ama nasıl?
 
     Pax East 2011 etkinliğinde dağıtılan Uncharted 3'ün Character Skin DLC kodları ebay üzerinden satışa çıktı. Daha önce 110 dolara satılan bu DLC'nin bir başka sürümü şu an 100 dolara alıcı bekliyor. Bu DLC'nin ebay sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
      110 dolara satılan DLC 43 teklif almıştı. 100 dolara satışa çıkanın ise önünde 3 günü var. Bakalım bu satış önceki bedeli geçebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler