'Uncharted Collection' Ufukta Görüldü

Uncharted serisine başlamak isteyenler için bu koleksiyon paketi çok uygun olacak.
23.06.2011 15:11 Levent Polater

 
    Sony'den God of War Collection benzeri yeni bir koleksiyon paketi yolda görünüyor. Amerika tabanlı satıcılardan Best Buy, 'Uncharted Collection'ı listeleyerek PS3 sahiplerine yeni bir paketin sinyalini verdi.
 
    Listelemeye göre içinde Uncharted: Drake's Fortune ve Uncharted 2: Among Thieves'ın bulunacağı bu pakete iki oyun için çıkan DLC'ler de eşlik edecek. Çıkış tarihi ise Uncharted 3'e yakın olacak görünüyor, listelemede Eylül'den bahsedilmiş.
 
    Buna benzer başka bir paket ise Resistance: Dual Pack olmuştu. İlk 2 Resistance oyununu içinde barındıracak olan bu paket 39.99 dolara satılacak. Uncharted Collection'ın resmi duyurusu gelmedi ancak olmaması için bir sebep göremiyoruz. Uncharted 3'ün ise 1 Kasım'da raflara geleceğini araya sıkıştıralım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 3 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler