Uncharted: Golden Abyss 10 Saatten Fazla Sürecek

Golden Abyss grafikleri ile Vita satın almak isteyenleri cezbediyor
16.12.2011 06:34 Alkan Adakaner

      Taşınabilir konsollarda uzun soluklu oyunlar olmaz diye mi düşünüyorsunuz? Uncharted: Golden Abyss'te ise ev konsolları kadar uzun soluklu bir maceraya hazır olabilirsiniz; çünkü karşımıza Uncharted 3'ten uzun bir oyun çıkacak gibi görünüyor.
 
     SCE Bend yazarı ve oyun yönetmeni John Garvin'in açıklamalarına göre Uncharted:Golden Abyss'te 2 saatlik sinematik ve 10 saatten fazla oynanış süresi bulunacakmış. Böylece Uncharted 3'ün 8-9 saat süren senaryo modundan daha uzun bir macera sunulmak isteniyor.
 
      Garvin bu projeyi yürütmelerindne ötürü çok heyecanlı olduklarını diğer geliştiricilerin de Playstation Vita'nın özelliklerinden tam olarak yararlanmasını umduğunu belirtti.  Oyunun sunumunu bir PS3 oyunundan farklı yapmadıklarını söyleyen yetkili, PS3'tekine benzer yapıda bir oyun yapısı beklememiz gerektiğini söylüyor.
 
     Bu arada Uncharted: Golden Abyss'in senaryo modu Uncharted 3'ten uzun sürse bile iki oyun arasında önemli bir fark olacak. O da Uncharted 3'ün oldukça beğenilen bir multiplayer moda sahip olması. Golden Abyss ise tek kişilik bir macera. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler